sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Meikkikuulumisia...

Kävin eilen tokmannilla ja vihreän himo fiiliksissäni ostin sitten disco queen (kuva) eyelinerin, tietysti vihreänä! Kotona innoissani kokeilin tätä heti ja glitteriä on melko runsaasti... (: Eli ei ehkä kovin arkipäiväiseen käyttöön sen takia sovi, mutta rakastan silti tätä niin paljon, että pakko tätä on koulussakin käyttää. Heh.

Tuotteen sivellin oli pehmeä mutta jämäkkä jonka avulla sai sisältöä levitettyä erinomaisesti luomille ja sain kerrankin ilman yhtään korjausta täydelliset rajaukset! Saavutus siis sinänsä... Myös äitipuoleni tätä testasi, hän, joka kammoaa eyelinereitä sillä hän ei saa levitettyä niitä ja myös hän onnistui saamaan tämän luomilleen ilman suurempia heilahduksia. Harmi kun tätä samaa ei saa ilman glitteriä, sillä edullisen hintansa takia tulisi takuulla vakiokäyttöön. Tämä kyllä varmaan "klimppiintyy" vanhetessaan jonka takia pitääkin käyttää entistä aktiivisemmin..

Kiinnostaisiko teitä lukijoita, jos joku nyt tätä lukee, katsella kuvia erillaisista lakkauksistani jne.? Rakastan nimittäin erillaisia lakkayhdistelmiä luoden niistä omaan silmään uusia värejä ja olisi kiva jakaa niitä teillekkin ja samalla ikuistaa itselleen, sillä vaihdan lakat vähintään joka toinen päivä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti