sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Tarjotaan siitokseen (xx, x)

Cracker Park on siis laukka/ravitalli jolla järjestetään laukkoja ja raveja ja osallistutaan niihin. Nyt on muutamat tulokset tulleet, yhteensä kisauramme aikana olemme tällähetkellä (noin kuukaudessa veltosti kisaten) saaneet kolme voittoa, joista kaksi on sattunut oriillemme Gameplay xx.

Gameplay xx on 3 -vuotias CAS mukaan ikääntyvä ori joka on startannut kahdesti ja voittanut molemmat startit. Luonteeltaan se on melkoinen mamis välillä mutta syttyy radoilla. Säkäkorkeutta löytyy 163 cm ja ori on sprintteri. Ajattelin, että jos halua on, voisi orini astua yhden tai kaksi tammaa jo nyt kun tuo ura lähti noin mukavalla mallilla eteenpäin.
Gameplay xx on vapaana xx ja x jalostukseen tällähetkellä. Alustavat astutuskyselyt voi laittaa tähän kommenttina tai sitten mailata suoraan (creimeid-e@suomi24.fi).

Alderic II GA on toinen voittajahevosistamme jolla kahdeksan starttia takana ja voittoja 4, joista yksi on ungradedissa kun kokeilimme nurmiratoja kisatilanteessa. Ori starttaa 28.02 Ameliessa ensikertaa G2 tasolla. Rodultaan Alderic II GA on angloarabi ja voi astua xx, ox tai x tammoja. Siitokseen on Alderic II GA tarjolla CAS XVI vuodesta eteenpäin. Alustavat astutuskyselyt voi laittaa tähän kommenttina tai sitten mailata suoraan (creimeid-e@suomi24.fi).

Muilla hevosillamme ei oikein menestystä ole ollut, joten heitä en tällä hetkellä astutukseen tarjoa. Jos jompi kumpi komistuksista kiinnostaa, laita heti ensimmäisessä viestissä tamma kenet tiineeksi haluaisit ja muista mainita myös kumpi ori kiinnostaa! Olethan myös nopea, sillä molemmat oreista astuu vain kaksi tammaa. Molemmat astuvat ensimmäistä kertaa CAS XVI vuonna siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti